06-52300103 info@ronniejanssen.nl

Minimaal 16,5 en wil je starten met autorijles?

Meld je aan bij Rijschool Ronnie Janssen. Succes verzekerd!

Kennismaking en hoeveel lessen

In een gratis proefles maak je kennis met de instructeur. Ook bepalen we in deze les aan de hand van je vaardigheden en kennis hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Beslis je daarna om bij Rijschool Ronnie Janssen te gaan lessen? Dan bekijken we samen wanneer we de rijlessen het beste kunnen inplannen. Ook overleggen we dan of je kiest voor losse lessen of dat je een keuze maakt voor een lespakket. We raden in veel gevallen een pakket aan, omdat je zo iets goedkoper uit bent en je weet dan van tevoren wat de kosten zijn. Maar de keuze is helemaal aan jou.

Waar vind je ons?

Je vindt ons onder andere op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

Minimaal 16,5 en wil je starten met autorijles?

Kennismaking en hoeveel lessen

In een gratis proefles maak je kennis met de instructeur. Ook bepalen we in deze les aan de hand van je vaardigheden en kennis hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Beslis je daarna om bij Rijschool Ronnie Janssen te gaan lessen? Dan bekijken we samen wanneer we de rijlessen het beste kunnen inplannen. Ook overleggen we dan of je kiest voor losse lessen of dat je een keuze maakt voor een lespakket. We raden in veel gevallen een pakket aan, omdat je zo iets goedkoper uit bent en je weet dan van tevoren wat de kosten zijn. Maar de keuze is helemaal aan jou.

Waar vind je ons?

Rijschool Ronnie Janssen kom je overal tegen. Op de weg, hier op onze eigen website. Daarnaast zijn we actief op social media. Niets missen? Volg of like ons dan.

Extra begeleiding nodig?

Natuurlijk kan het zijn dat autorijden voor jou een groter avontuur is dan voor anderen. Dat snappen we bij Rijschool Ronnie Janssen. Daarom geven we jou extra aandacht en begeleiding. Stap voor stap leren we jou de auto en het autorijden eigen te maken. Helemaal in jouw eigen tempo haal jij je autorijbewijs!

De rijlessen gaan beginnen

Dan is het zover. Het echte lessen gaat beginnen. Jouw rij-instructeur haalt je thuis, op school of op je werk op met een van onze Audi’s A3 Sportback en na de les brengt hij je ook weer terug. Wel zo fijn! Wekelijks zit je minimaal 1 keer achter het stuur van deze fijn zittende en soepel rijdende lesauto. Of de les 60 of 90 minuten duurt hebben we bepaald tijdens de proefles. Rijschool Ronnie Janssen houdt van jou een instructiekaart bij. Hierop houden wij precies bij hoe je vooruitgaat en waar je nog (extra) aan moet werken. Makkelijk voor ons, maar ook makkelijk voor jou.

Gratis proefles?

Als je al een heel stuk verder bent met lessen én je geslaagd bent voor je theorie volgt de Tussentijdse Toets (TTT). Dit is een soort oefenexamen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. Je kunt de TTT verwachten op ongeveer 75% van jouw rijopleiding.

Wat kun je verwachten bij een Tussentijdse Toets (TTT)?

  • Een examinator van het CBR neemt de TTT af.
  • Je rij-instructeur is aanwezig en kijkt mee.
  • Je voert 2 bijzondere verrichtingen uit (bijvoorbeeld file parkeren, keren op de weg).
  • Na deze toets bespreekt de examinator de rit met jou en je instructeur. Hij adviseert waaraan eventueel nog extra aandacht besteed moet worden tijdens de rijlessen.
  • Als je de 2 bijzondere verrichtingen (file parkeren, achteruitrijden, keren op de weg) goed hebt uitgevoerd, hoef je deze niet meer te doen tijdens je officiële praktijkexamen.
  • Na de TTT is je kans van slagen veel groter. Je weet al hoe het examen gaat, waar je nog extra aan moet werken én waar je straks op moet letten. De zenuwen kun je dus thuis laten.

Het moment is daar: je mag op.

Ben je minimaal 17 jaar? Heb je je theorie gehaald? En dan zegt je instructeur: je bent klaar voor het praktijkexamen. Je springt een gat in de lucht. Maar wacht even: eerst nog laten zien dat je het kunt tijdens het examen. Hierin beoordeelt een examinator van het CBR of jij zelfstanding en veilig aan het verkeer kunt deelnemen. Als je dat fijn vindt, rijdt je instructeur mee.

Tarieven 2021

per 1 maart

Losse rijles van 60 min 50,-
Tussentijdse Toets € 200,-
Praktijkexamen 250,-
Herexamen € 230,-
Faalangstexamen € 285,-
BNOR Examen 279,-
Theorie Examen € 50,-
Theorie Examen individueel 105,50
Theorie Examen verlengd € 61,-

Geen inschrijfkosten.

Op al onze opleidingen zijn onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

Prijswijziging voorbehouden. Prijzen zijn inclusief 21% btw. De prijzen zijn op basis van een rijles van 60 min.

Hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt, bepaalt Rijschool Ronnie Janssen tijdens de proefles.

Pakket A B C D
Praktijklessen van 60 minuten 35 40 45 50
Tussentijdse toets 1 1 1 1
Praktijkexamen 1 1 1 1
Pakket prijs € 2165- € 2410,- € 2655,- € 2900,-

Proeflessen en bijbehorende pakketten:

Individuele rijles pakketten worden samengesteld na een proefles. Samen met de instructeur en de leerling, eventueel met de ouders, kan er een pakket samengesteld worden aan hand van de eerste bevindingen tijdens de proefles.

Mijn CBR

Op Mijn CBR regel je je zaken met het CBR. Eenvoudig en snel. Gebruik hiervoor het rijschoolnummer van Rijschool Ronnie Janssen: 4415G8.

Contactgegevens

Groethofstraat 21S
5916 PA in Venlo
Rijschoolnummer: 4415G8

06 - 523 00 103
info@ronniejanssen.nl

Rijschool Ronnie Janssen
Wil je je aanmelden, heb je vragen of wil je een gratis proefles? Ik help je graag verder.